The Wormy Congressman - Be Like Dad, Keep Leilani.

Bra extra jobb

Ibland så kan det vara bra att ha ett extra jobb som man kan göra så att man får in lite extra pengar. Det behövs ju alltid lite extra så då kan det vara bra att hitta ett extra jobb som kan göra att man har möjlighet att göra lite mer saker som man vill göra.
Jag kommer ihåg att jag hade lite extra jobb när jag gick i gymnasiet, då hade jag lite olika städjobb eller så jobbade jag i butik. Ja det var bra att ha ett extra jobb som hjälpte mig att spara så att jag kunde resa och så vidare.

Bra att kolla upp om man vill ha det

Ja det kan verkligen vara värt att kolla upp om man kan få något extra jobb inom städning eller något liknande som brukar vara ganska lätt att få till. man kan ju söka på till exempel " kontorsstäd stockholm " och se vilan företag som dyker upp som man kan kontakta, kanske har dom något extra jobb som man kan ta över.
Ja det är ju värt att kolla upp det i alla fall och se om det kan vara något som man vill göra.
Hur som helst är det bra tycker jag att man prövar på lite olika typer av jobb för att se vad det är man tycker om och vad det är som passar en bäst. På så sätt så kan man ju testa och se och så får man lite övning i olika saker. Ja det är kul att kunna få pröva på lite olika saker och det är något som kan hjälpa en att få andra jobb senare, det är alltid bra att få lite hjälp och koll på olika typer av jobb det lär en saker och man får mer förståelse för andra med deras jobb.