The Wormy Congressman - Be Like Dad, Keep Leilani.

Satsa på bra reklam

Ja man behöver satsa på bra reklam så att ens företag går bra. Det är väl ingen nyhet att det är viktigt att man har bra marknadsföring för att det ska gå bra för ens företag. Det är intressant att idag så finns det så många olika sätt som man kan göra reklam på. Det är inte som förr då det bara var i tidningen som man främst gjorde reklam.
Nej idag finns det så mycket och så många olika sätt att göra det på.

Väldigt bra med variation

Ja det är ju jätte bra att det finns så mycket variation som man kan välja bland när det kommer till att marknadsföra sig på. Så det är något som man kan tänka över innan man bestämmer sig för vad det är som man ska göra.
Smarter marketing är ju toppen att använda sig av när det kommer till marknadsföring. Ja man vill ju ha kunnigt folk som gör det så att man får ut så mycket som möjligt när man bestämmer sig för att göra det.

Man kan ju tänka över vad det är man vill ha och vilka man vill nå ut till, då blir det lättare att se vad det är för typ av marknadsföring som passar bäst. För det kan ju verkligen vara olika från företag till företag. Alla är ju olika och har olika behov. Så det är ju bra om man kan tänka efter före så att det blir till det bästa.Så att man känner att det verkligen var värt det och att man får mer kunder och mer bra reklam för sitt företag vilket är det man vill.

Så det är bra att höra sig för och se vad det är man ska göra så att man kan få det så bra som möjligt och att man hittar det sättet som är bäst för en.